IFISC People: Sara Cloux i Dhafer Ferchichi

6 de juliol de 2023

Ens complau presentar a Sara Cloux i Dhafer Ferchichi als altres membres de l'IFISC.

Sara Cloux va finalitzar el seu doctorat en Ciències, Tecnologies i Gestió Marines en la Universitat de Santiago de Compostel·la. La seva recerca es va centrar en el transport lagrangià de residus marins en l'oceà i el transport d'humitat a l'atmosfera. En l’IFISC treballarà com a investigadora postdoctoral al costat dels científics Cristóbal López, Emilio Hernández-García i Enrico Ser-Giacomi en el projecte LAMARCA. L'objectiu d'aquest projecte és comprendre millor el paper del transport oceànic en les zones de dispersió i acumulació d'escombraries marines (microplàstics i meso/macro fems) en la superfície de la mar, al llarg de la columna d'aigua i sobre el fons marí. Farà feina en aquest projecte durant un any i mig.

Dhafer Ferchichi procedeix de l'Institut Pasteur de Tunísia. En l’IFISC treballarà al costat dels investigadors Manuel Matias i Tomàs Sintes en el projecte SEDIMENT. Es tracta d'un projecte europeu del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) dedicat a l'ús de tecnologies d'Intel·ligència Artificial i Machine Learning per a l'anàlisi d'imatges de satèl·lit amb la finalitat de caracteritzar les prades de Posidònia de les Illes Balears, ecosistema amenaçat per l'activitat humana, i la seva evolució en el temps. La seva recerca s'ha centrat en el disseny de models basats en agents per a l'estudi de l'emergència de comportaments col·lectius, la propagació de malalties infeccioses i, en general, el modelatge de sistemes complexos.


 ifisc-people-dhafer-sara


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord