L’IFISC acull el workshop Complexity72h

23 de juny de 2023

L’IFISC (Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos, UIB-CSIC) acollirà la quarta edició del taller Complexity72h, que tindrà lloc a Palma, Espanya, del 26 al 30 de juny de 2023. 

Complexity72h és un workshop interdisciplinari per a joves investigadors en sistemes complexos. Els participants formen equips i realitzen projectes en un termini de tres dies, és a dir, 72 hores. L'objectiu de cada equip és pujar al arXiv (o repositoris similars) un informe del seu treball al final de l'esdeveniment. Les edicions de 2018 i 2019 van ser un èxit: 11 dels 11 projectes s'han convertit en arXiv preprints i han nascut noves col·laboracions. L'edició de 2020 es va cancel·lar a causa de la pandèmia. Però ara estem de tornada per a l'edició de 2023, que tindrà lloc a Palma (Mallorca, Espanya) del 26 al 30 de juny. 

Entre els ponents del workshop estaran Márton Karsai (CEU, Àustria), Jesús Gómez-Gardeñes (Universitat de Saragossa, Espanya) i James Watson (Universitat Estatal d'Oregon, els EUA). Els 60 participants seran supervisats pels investigadors Alberto Aleta (Universitat de Saragossa, Espanya), Elsa Arcaute (UCL, el Regne Unit), Juan Fernández-Gracia (IFISC, Espanya), Alessandro Galeazzi (Universitat Ca' Foscari de Venècia, Itàlia), The Anh Han (Teesside University, el Regne Unit), Giulia Pullano (Georgetown University, els EUA) i Enrico Ser-Giacomi (IFISC, Espanya). 

El comitè organitzador inclou a: Alberto Antonioni (Universitat Carles III de Madrid, Espanya), Sofia Texeira (Universitat de Lisboa, Portugal), Maddalena Torricelli (City University of London, el Regne Unit), Eugenio Valdano (INSERM, França), Pere Colet (IFISC, Espanya) i José Javier Ramasco (IFISC, Espanya).

La quarta edició del workshop Complexity72hworkshop compta amb el suport de l’IFISC  (UIB-CSIC), Comsotec i la Complex Systems Society (CSS).


 complexity72h-news


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord